Hava Proqnozu Proqramı 1.5


Hava Proqnozu Proqramı 1.5

Hava Proqnozu proqramı C# ilə proqramlaşdırmışam. Program hava Məlumatını FORECA bazasından götürür və bütün ölkələrin şəhərləri üzrə hava məlumatını göstərir. Proqram Əlavə Olaraq 3gün əvvələ təxmin olunmuş Hava məlumatını göstərir.Proqram əlavə olaraq 3gün əvvələ təxmin olunmuş hava məlumatını göstərir.Proqramda əlavə olaraq HİBERNATE-Qİş yuxusu adlı funksiya əlavə etmişəm ki, bu funksiya aktiv edildikə proqrama heç bir halda müdaxilə etmək olmur və yarı görünüm halına keçir. Qış yuxusu rejimdən çıxmaq üçün kursoru proqramın üzərinə gətirib CTRL basdıqda Qış yuxusu rejimi deaktiv edilir vəya proqram iconun üzərində sağ düyməni basdıqda seçilmiş olan qış yuxusu rejimi deaktiv edə bilərsiniz.Hava məlumatını Foreca hava məlumat bazasının türk dili versiyasından götürdüyüm üçün , program üzərində kursoru göstərilən hava iconlarının üzərinə gətirdikdə hava məlumatının yazılı forması Türk dilində görsənəcək. Misal Bakıya Leysan Yağış yağdığını göstərir proqram, kursoru yağan yağış şəkili üstünə gətirdikdə tooltip olaraq məlumat Sağanak yağmur olaraq görsənəcək. Bu məlumatların hamsını bilmədiyim üçün Türk dili üçün filtr qoymadım.

Hava Proqnozu Proqramı 1.5

Hava Proqnozu Proqramı 1.5

Hava Proqnozu Proqramı 1.5

Hava Proqnozu Proqramı 1.5

Hava Proqnozu Proqramı 1.5

Hava Proqnozu Proqramı 1.5


Proqramlar, son yeniliklər telegramda
Detallı məlumat
  • Bölmə Azəri interfeys
  • Həcmi 1.6 Mb
  • Uyğun sistem Windows XP/Vista/7
  • Proqramın dili Azəricə
  • Dəyəri Pulsuz

Pulsuz Sağ Klik+ 1.0
Pulsuz Mail Sender 3.1 Beta
Pulsuz TQDK Bal Hesablayıcı
Təəssüratlar 21
İşlərində uğurlar.
AliZairov
Salam. Çox gözəldi. Amma belə bir dizayn həqiqətən çox çətindir. Bunu etmək üçün gərək gdi+ biləsən. Belə baxıram c# mükəmməl bilirsən. İşlərində uğurlar.
Maksim_252
cox sag ol. işlərində ugurlar
Hacker-8km
islerinde ugurlar. orada hiss edilen sozunun yerine gerek temperatur yazardin. bideki nece ede bileremki komp ozu acilanda proqram avtomatik rabocni stolda olsun?
Kutsalgenc
Zairov,
В programın kod hissesini görən insan yəqin başını itirər:))) görünüşü balaca və cəlb edici olduqda, ilk baxışda ele bilirsən ki В burda əslində heçnə yoxdur. Bəli GDi+ bilirəm, Mən əslində 2008Cİ İLDƏN WEB programlasdirma ile mesqul oluram (php,html,css,java v.s) Son vaxtlar bu programlasdirma sahesine В maragim artti ve c# programlasdirmaya basladim/baxmayaraq ki c# programlaşdırmaya 5aydır başlamışam və virtual dərs saytlarından dərslərədən öyrənmişəm, yəni hər hansisa VB vəya C# kursuna falan getmemisem. Burda esas olan odurki gerek hevesin ve maraqin ola eger varsa, istenilen tapşırığın ve fikrindəki ideanın proektin öhdəsindən gəlmək olar:)) Programin haqqinda bolmesine baxarken versiyanin 1.5 oldugunu goreceksiniz, kiminse fikrinde deye biler ki, 1.0 olmadan 1.5 niye, eslinde bu programı evvel freemeteo.com saytindan yaşadigim rayonun AДћDAŞüçün hazirlamisdim ve В tək Agdash ucun olan hava proqnozunu göstərirdi. Programimi В FBda gorenler butun rayonlar ucun istedi, mende deyerlendirdim, ve hava melumat bazasini deyisdim. tebiki evvelki versiyada aşibkalar çox idi. bu versiyada onlari aradan qaldirmisam. dizayn olaraq ise, 1.0 versiyadaki kimidir dizaynda deyisiklik etmeisem.В 

Hacker-8km,
Programi kompuna install etdikden sonra proqrami acdiqda/ ondan sonra kompunu neqeder sondur yandir, restart versen bele program ozu komp acilan kimi evvelki yerinde avtomatik acilacaq, cunki programin ozune avto start qoymusam. o barede narahatciliga esas yoxdur. Hissedilen sozune geldikde ise Hissedilen sozu o demekdir ki bugune olan hava 15derece istidirse ve kulek esirse biz kulek sebebi ile o 15derece istiliyi hiss etmirik onu ferqli derecelerde hiss edirik. siz deyenkimi hissedilenin yerine temperatur yazsaydim sual veren olacaqdiki bes o temperaturdusa bes onun ustundeki nedir? eslinde 2side temperaturdu. Yuxarida programdan cekdiyim sekillere fikir versen istanbulda yagis yagdigini gosterir ve texmin olunan istilik 6derece dir/ ama yagis sebebi ile temperatur 0 derece hiss edilir.

Programin sag alt kucunde gosterilen saat seçilən ölkə şəhərinə görə dəyişir. yəni həmin saat seçilən ölkədəki saatdır və FORECA tərəfindən seçilən şəhər üçün məlumatın son yeniləmə saatıdır. əlavə olaraqdan programı işlədənlərdə şahidi olacaqlardır program seçilən şəhərdə hal hazırda gecə vəya gündüz olmağını tanıyır. beləki Bakını seçsəniz bakıda gündüz olduqda programın fonnu göyrəngdə, eyni anda Amerikanın hər hansı bir şəhərini seçsənin orda gecə olduğu üçün program gecə qara fonda görsənəcək. ümumilikdə program axşam saat 7dən sonra gecə səhər 7dən sonra isə gunduz rejime kecir.
AliZairov
Salam. Çox gözəl alınıb. Bunu bir türk qardaşımda edib. O msn deyil yahoo dan məlumatları alıb. Amma o yığdığı gadjet kimidir eynilə. Onun kodlamasıda elə sən dediyin kimi çoxdur. Oda gdi+ ile hazırlayıb. o birilərini mən bilirəm. Amma gdi+ dəhşət çətindi sən onu öyrənə bilmisənsə sözüm yoxdu sənə. Yaxşı mənada yəni. 2 ildi mən bu sahəyə maraq salmışam 3 4 ayda bir proqram istifadəyə verirəm. Sən məndən cəld və həvəslisən. İşlərində uğurlar.
Kutsalgenc
Təşəkkürlər zairov. turk dostuvun yazdigi programa harda baxmaq olar? yahoodan da yaza bilerdim, sadece yahoo Azerbaycan rayonlarının çoxunu vermir. ona gore msni seçdim.В 
AliZairov
Salam. Lap yaxşı. Proqramın adı Hava Civa dı. Başqa proqramlarıda var. Rəsmi saytı var axtar tapacaksan.
__xarqo__
Seymur Əmirli uğurlar!
Muveqqeti
Proqrami yukledim ama setup ishlemedi.
Kutsalgenc
Muveqqeti,brat Net Framework 4 olmalidir komputerinde. 4den asagi versiyalarda islemeyecek
Ʌüsal
Kutsalgenc,
Hissedilen yerine mence temrpatur ve ya bos qoyulsa yaxsi olardi.tekce derece yazialrdi ama iri sriftle yazilsa daha yaxsi olardi.
islerinde ugurlar.Tebrik edirem.yaxsi alinib.


Zairov,
Visua Studio-da tranparent etmek elede cetin deyil.Delphiden ferqlidir

Birde programin yerlesdiyi qovluqdaki artiq faylalri setupa daxil etme.onlara ehtiyac yoxdur.tek exe calisa biler.
Kutsalgenc
Vüsal,Çox sağ ol, setuplarıВ Advanced Installer ile edirem, ve program olan qovlugu DEBUG secirem daha yanindaki elaveleri goturmurem. ona gore yanidaki DEBUG papqasindaki fayillarin hamsi yuklenir.. birde yeqin programi install edib baxmisan, veya ele burdaki sekillerine baxandada anlamaq olar ki, sag yuxari kuncdeki temperaturdur. onun altinda yazdigim hissedilenin tekce reqemle gosterseydim biraz casqinliq yaranardi ki, yuxaridaki yuxaridaki nedi veya asagidaki nedir. temperatur yazsaydimda elenci bir anlasilmazliq yaranardi mence. sekilde istanbul seherine gosterilen melumata baxsan yuxaridaki temperatur 6dir ama yagis sebebi ile 0derece hiss edilir. Qaldiki yenede niye HISsedilen yazmisam, XML olaraq melumati cekdiyim XML xeber qaynaginda feelslike teqi icersinde melumat var, ve bizim dile tercumede feels like -- kimi hiss edilir menasina gelir. kimi hiss edilirin en duzgunu Hissedilen yazmaq idi onun ucun yazmisam. ve xeber qaynagindada hissedilen kimi nezerde tutulub. daha deqiq burdanda baxmaq olar http://local.msn.com/weather.aspx В  şirifti ondan boyuk etseydim dizaynin balaca olmagindan ve buludlu gunlerde bulud o yazinin ustunu orturdu ve hecne oxunmurdu, ideal şirift ölçüsüdür..В 
Ʌüsal
Kutsalgenc,
Debug papkasindaki esas exeni goturub ayri bir qoluga at ordan setuplasdir.ekrana 2 eded yarlik dusur.
yazi ise bu sexsi fikrindir.fikrim odurki basqa gadjetlrdeki kimi standart olarsa da pis gorunmez.yenede islerinde ugurlar.
Kutsalgenc
Vüsal,he o ekrana 2dene yarlik dusmeyi xeberi burda paylasandan sonra gordum. onu bilirem. menim xetamdir.:)))
BARFEN
gozel proqramdı ellerine saglıq fellow
TesLA
Yüklədim sağol, maraqlıdır .
User 81
Salam. Bu proqrami nece yuklemek olar?В  no
Karb10
UserВ 81,
Yükləmə linkləri qeyd edilib
telesat
salam
hava durumu proqramini yukleye bilmirem yardimci ola bilersiz?
ACCOUNTANT
Göstərilən linklərdən birinə klik edin.
Biz sosial şəbəkələrdə
Sayğaclar